Ben jij 16,5 jaar of ouder, enthousiast en gemotiveerd, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je rijbewijs halen is een belangrijke investering voor de rest van je leven. Vaak heb je al lang voor gespaard of betalen je ouders de gehele rijopleiding of een gedeelte hiervan.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de keuze van de juiste rijschool is. Betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en verkeersveiligheid zijn de belangrijkste sleutelwoorden tot het volgen van een rijopleiding.

Noch je rijschool, noch je instructeur zijn, er op uit om je meer lessen te geven dan nodig zijn, echter ook niet minder dan verantwoord!

Je kunt bij ons op verschillende manieren de rijopleiding volgen:

Men kan traditioneel 1 of 2 rijlessen van 50 minuten per week nemen. De lessen worden bijgehouden op een afsprakenkaartje, waarop de lessen genoteerd staan en deze ook afgetekend worden op het moment dat ze betaald zijn. De duur van deze rijopleiding zal, afhankelijk van verschillende facetten, tussen de 6 en 12 maanden liggen.

Bepalend is de tijd die men kan vrijmaken voor het verrijden van de noodzakelijke lessen en de ‘feeling’ voor het autorijden.